Svět je krásný, ale žena je krásnější

Svět je krásný, ale žena je krásnější

Anotace: není-liž pravda...

Včera měl jsem svět krásný,
dneškem upravuji vše co se dá,
svět je krásný, to je pravda,
ale žena, žena je mnohem krásnější.

V noci, v parku při hvězdách,
objetí krásně hřeje, polibky na ústa,
ruce v dlaních, oči zavřené v temnotách,
měsíc je svědkem, že je tak nádherná.

Ladná za denního světla,
kousíčky ňader z pod šatů vystrkuje,
dívá se s úsměvem, vábí hrozně ráda,
má dar, muže nádherně oblbnout.

Protože žena je krásná,
jak růže, její poupátko nerozvinuté,
jen trny, ale ty se dají snést.

Ve větru unášena vlasy,
s myslí kupředu letí,
modré či nádherně zelené či hnědé,
oči dívají se do duší, a kouzlí.

Kouzlí tak jak jen to ženy umí…

Protože svět je krásný,
ale žena,
žena je krásnější…
Autor Láďa, 21.08.2008
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no dle meho nazoru tohle ma bliz spis k uvaze nez k basnim...

21.08.2008 13:08:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí