Jen tak

Jen tak

Anotace: Písňový text, dnes to není báseň :-)

JEN TAK

Chodil jsem si včera trávou
Dnes jí chodím zas
To nevadí.

Snad jsem potkal dnes tu pravou
Ztratil jsem však pas
To nevadí.

Jen když vím, že
Jen tak si chodíš též
Já vím, že Ty
Fotit se pořád chceš
Tou krásou

Jen tak
Choď se mnou a nebudu sám
Jen tak
To byl dneska zase den, Vám
Jen tak
Pojď se toulat, zajdem do caffé.

Jen tak
Pojď blíž, půjdem někam domů
Jen tak
Bude všechno prostě jen tak.

Okouzlila mě tou krásou
Já zas klavírem
Já vím, že jo.

Támhle se nám krávy pasou
Tak se proběhnem
Asi jen tak.

Totiž vím, že nadhled má a má šarm
Koukám se do dalekých luk a farm
Kam já chci.

Jen tak
Žiju si svůj vlastní život
Jen tak
Chodím, kopu do plechovek
Jen tak
Chtěl bych s ní kopat dohromady.

Jen tak
Pojď blíž, půjdem někam domů
Jen tak
Bude všechno prostě jen tak.

Jen tak
Pojď blíž, půjdem někam domů
Snad.
Autor Zasněný básník, 21.08.2008
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Borecká, .K.r.i.s.t.y., adida, ludmil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to náhodou celkem líbí

21.08.2008 20:06:00 | .K.r.i.s.t.y.

no popravde bych to docela chtela slyset odzpivany..

jako basnicka je to na me az moc prejentakovany :))

21.08.2008 13:43:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí