Slzy krve

Slzy krve

Anotace: O pokrevních sestrách

V srdci pulzuje,
nevěsta lesklého ostří.
V žilách koluje
posvátná pečeť nás tří.

Se zbraní se sbližuje,
kam osud svede ví,
strach vzbuzuje,
upír na ní lpí.

Smrt krok zrychluje,
když na těle se objeví,
však náš život spojuje,
Tři – až do záhrobí.
Autor Angee Withwings, 21.08.2008
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí