Vánoce na vločkách

Vánoce na vločkách

Anotace: Přaní k Vánocům z lásky

Na vločkách snových přichází Nový rok.
Jdi vždycky zpříma zpátky ani krok.
Vesel se,raduj se,na své blízké vzpomínej.
Lásku vysněnou v srdci svém kolíbej.

Čas již odměřil spravedlivou měrou starému roku bytí.
A barevné na nebi brzičko vykvete kvítí.
A v kolébce zatím ještě Rok Nový.
Tichounce otvýrá kalendář nový.

Hraje lásku štěstí a klid,
roubenou kolébku kolébá veškerý lid.
Autor Maruška123, 21.08.2008
Přečteno 1004x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí