Ztracena

Ztracena

Anotace: Častý pocit člověka obklopují ho lidé a přesto se cítí sám

Sním,oči mám otevřené.
Bdím,oči mám zavřené.
Proč to jen není naopak?!
Prohlédnout to všechno tak.

Bojím se,bojím se té tmy
ve které se choulím.
Schovávám se v ní,
před okolím.

Tak mě nikdo nedokáže ublížit
ani obvinit
ba ani nalézt
dokáže mě vůbec někdo z téhle tmy vyvézt?
Autor Lodě, 20.08.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí