Nepřítel...chlast, co stojí mezi námi

Nepřítel...chlast, co stojí mezi námi

Anotace: nechi, aby jsi špatně zkončil

Chceš jen pít.
Život si necháš jít.
Bolest v sobě dusíš.
Víš, že tím vše jen kazíš.
Žal v chlastu utápíš.
Ale nic tím nezměníš.
Každý tvůj pohled, každý tvůj dotek.
Strach mi tím naháníš.
Prosit, plakat, nic s tebou nehne.
Srdce tím vším jen křahne.
Ubližovat ostatním nechceš,
ale stejně to děláš dál.
Sám si musíš uvědomit,
že život ti stojí za to, abys tu zůstal.
Že je tu spousta lidí,
kteří tě potřebují.
Nedopusť, aby tě ostatní zavrhli.
Autor anděl s černou duší, 21.08.2008
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Bíša, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vic pece

22.08.2008 15:45:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí