Pro pravdu

Pro pravdu

Anotace: se každý zlobí a nebo taky někdy beze smyslu bojuje. Někdy ale boj ve vztahu znamená taky, že něco neklape. Co s tím?

Jen pár Tvých slov na mě působí jako chili.
Má rtěnka rozmazaná je po košili,
tam kde jsem se snažila ti prošít špendlík svého zubu.
Stačí tak málo a měním se v hádající se zrůdu.

Nedovedu to zastavit
a tvé obhajoby jsou jako naše špatná justice.
Pravda je jen jedna, lež je pára,
která u mě zvedá poklice.
Poklice trpělivosti, kdy kompromis je jen cizí slovo.
Můj hněv je, jak když vodu liješ na olovo.
Prská to na všechny možné světové strany.
Ani ty, ani já ale už nepoznáme,
že i bez hádek je svět ustaraný.
Autor milenium, 22.08.2008
Přečteno 257x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Kovik, Vlk v rouše, kulí očko, lapi, labuť, Rbb, SZN, Iva Borecká, igniss
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pozor na rytmus, lita ti tam , jak splasenej kun

22.08.2008 15:39:00 | saddova

žijme každý den, nebot je lepší se pohádat než se nebavit vůbec ne??

22.08.2008 07:55:00 | Rbb

Lež mě spolehlivě přivádí do stavu pořádně běsnící sopky "o)

22.08.2008 07:29:00 | Iva Borecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí