Bohyně lásky mrtvá padla-touha lásky náhle zvadla

Bohyně lásky mrtvá padla-touha lásky náhle zvadla

Anotace: Vzkříšení lásky, která zanikla je těžší než přeplout oceán na křídlech anděla.....:(:)

Viděla do nitra mé bídné duše
cítila jak ji strašně moc miluji
jejími dotyky býval jsem vzrušen
jednou s tebou lásko k ráji dopluji

V ráji budeme trhat zlatá jablka
krásná zaoblená jako tvoje ňadra
naše láska jako kdyby na okamžik zvadla
zdálo se mi, že Afrodita mrtvá k zemi padla

Na jejím těle vyrostlo krásné kvítí
mrtvém, ale přesto připomínající živé
oči hvězd na její tvář touhou posvítí
chtě nechtě chtějí spatřit co není vidět

Škoda lásky, která nejde vzkřísit
oživit ji, toho nejde docílit
Autor Tomáš Přidal, 22.08.2008
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dejme tomu, že kdyby si na tom jeste zapracoval, tak to bude lepsi

22.08.2008 15:38:00 | saddova

Smutné, tak smutné jako život sám. Raději bych ji nečetla

22.08.2008 08:36:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí