Moře, co plní přání

Moře, co plní přání

Anotace: ****************************

Krásné to moře
vítr mu zpívá
delfín co oře
vlna lodě líbá

Lachtani se smějí
panáčkují a plavou
nevíte, co chtějí
že by hrát si s
mořskou pannou

Sluníčko se také směje
odráží se v hladině
ptáček ze snu pěje
o své milované rodině

Mořské vlny
plní přání
trnité drny
kazí smání
Autor Tomáš Přidal, 22.08.2008
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

delfín, co oře?? promin,ale to je dost otresny obrat :-D

22.08.2008 15:35:00 | saddova

Moře bezbřehé, bez hranic, bez omezení...věčná inspirace

22.08.2008 09:39:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí