Za Nádražní ulicí

Za Nádražní ulicí

Anotace: .

Na sedmou hodinu ranní
s košíky za pětku
lidé vystojí důlek
ve frontě
před obchoďákem

Zívání a kofeinové oči
radši nešli spát
když je tak skvělá
AKCE

Rychle, rychle
pošlapou se před
skleněnými dveřmi
a s úsměvem
si odnášejí
tydenní život v igelitce

Taky si urvat
kus pro sebe
on se jim směje
a sám
je konzumní
ale bolí ho si to přiznat
/za ty prachy

Daleko za touhle ulicí
proležím v trávě
s tebou
celý den

Až ti vyschne v krku
napojím tě ze svých úst
spolu se jim budem smát
a přivírat víčka
v ostrém slunci

Nepřestane mě bavit
drzost mládí
a podpis
liháčem na břiše
Autor jitro, 22.08.2008
Přečteno 266x
Tipy 13
Poslední tipující: dablik007, Simísek, kryndy, Myrja, Holis, Psavec, okapovaroura, animovaný medvídek Pů
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A víš, že na Nádražní bydlím?´=o)

30.08.2008 20:28:00 | Simísek

Tohle je tak... vystizny. Jsem zase o trochu vic hrda, ze jsem pubertion...:-)

24.08.2008 20:02:00 | kryndy

dost dobrá

23.08.2008 01:33:00 | Myrja

konečně něco, co mě osloví?

22.08.2008 17:16:00 | její alter ego

Konečně něco,co se tu dá číst..

22.08.2008 16:29:00 | animovaný medvídek Pů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí