Tvé kouzlo

Tvé kouzlo

Anotace: vždy mě nějak obalamutil

Šeptal si mi do uší,
cos vyčetl z hvězd.
Kam tě vítr unáší,
když se tě chystám svést.

Byla to pro mě záhada,
co si mi tenkrát maloval na záda.

Zpíval si mi písničku
o tom, co nás k sobě svedlo.
Do vlasů mi vpletl kytičku
a naše štěstí jenom kvetlo.

Broukal si mi své životní plány
a prsten zhotovil z ječmenné slámy.

Četl si mi básně z dlaní,
palcem hladil moje rty,
neměl si přitom ani zdání,
že chci sdílet tvoje sny.

Ano, měls mě tenkrát v malíčku,
mé očka za tebou uronily nejednu slzičku.
Autor Vini, 22.08.2008
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí