Lhář

Lhář

Anotace: Co k tomu říci?Prostě o lhářích.Vyjadřuje naštvání, ale zároveň naději, že každý z nich bude po zásluze potrestán.Taky spíš ke zhudebnění.

Proč to dělá, nechápu,
vždyť je to celý na hlavu.
Pod dojmem suveréna,
ustrašenou duši má.
Nerozezná, co je zlý,
ďábel vždy zvítězí.
Chtěl bych ti povídat,
přestaň si takhle hrát.
Jedinej kdo zaplatí, budeš ty v zajetí svých lží.

Jenže je to tak, nemůže spát,
nemůže snít, může jen lhát.
A nevidí, že hvězdy, co svítí
jí na cestu, už nezáří tak jasně.

Myslí, že to nikdo nepozná.
Pláče, v duši radost má.
Samý vrásky na duši.
Ty seš v tom až po uši.
Na hlavě svatozář,
Sundej jí a zakryj tvář.
Veď si dál tenhle boj.
Hezkej život, čau, ahoj.
Autor kuba88, 23.08.2008
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí