Magický moment

Magický moment

Anotace: Každý si zde najde to svoje. Hodně melancholická.Spíš ke zhudebnění.

1. Život není lehkej, problémy jsou, byly a budou.
Nevíš co dělat, budoucnost je ve tvejch rukou.
Není to lehký, já vím, v tvých očích vidím splín.
Nepochopí, kdo to nezažil, tady končí všechno,
hlavně abys ty přežil.
Zmateně pobíhat s otázkou kdy? Cože?
Proč se ptáš? Jsi to vubec ty?

Květiny, západ slunce, samy dva.
Chytnout se a nepustit, minulost odchází,
zavřít oči a tiše snít, kouzlo přichází.
To je ten magickej moment, kterej by si každej přál,
v tu chvíli by i sníh za mrazu roztál.
….. Stačí jen slůvko ano, polibek jen,
magickej moment ať už nocí či dnem,
splní ti tvůj sen, tvůj sen….

2. Nebe je na dosah, jen se rozhodnout
a vztáhnout ruku, démony odehnat.
Před sebou hlavolam, tak co s ním?
Sám ho jen těžko vyřeším.
Co budeš dělat, když čas vyprší?
Ale ne, je pozdě litovat, to se přeci nesluší.

Květiny, západ slunce, samy dva.
Chytnout se a nepustit, minulost odchází,
zavřít oči a tiše snít, kouzlo přichází.
To je ten magickej moment, kterej by si každej přál,
v tu chvíli by i sníh za mrazu roztál.
….. Stačí jen slůvko ano, polibek jen,
magickej moment ať už nocí či dnem,
splní ti tvůj sen, tvůj sen….

3. Nadechnout se a říci dvě slova smím prosit.
Při tanci není svět plnej iluzí.
Na chvíli přestat všechna břemena nosit.
Tak smím prosit, ptát se plný nadějí.
Tenhle večer teprve začíná.
Dneska jsme hvězdama jen my dva.
Autor kuba88, 23.08.2008
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, nektere rymy jsou dost obycejne okoukane, rytmus ti skace a mozna zbytecne dlouhe

23.08.2008 14:38:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí