Tvůj král

Tvůj král

Anotace: vyber si čím se cítíš být

Tys byl jen šašek !
Já byl král - tvůj král!
A přede mnou sis s žezlem pohrával.
Na trůn se posadit smíš,
smíš zablácenou botou na koberce.
Umíš si představit, že král si jen tak metá kotrmekce?
Tys byl jen šašek, já byl král
a ty ses často nahlas smál.
Tady jsi šašek, čím jsi za branou?
Myslíš, že král má na vybranou?
Odpářeš jen tak rukávy a ze svetru máš vestu.
Král ten, co vejde za brány a sám si zvolí cestu.
Autor Elisha, 23.08.2008
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: blue, Issa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

hmmm
a ještě jednou hmm :)
líbí se mi
moc :)
je nápaditá
a hloubavá :)
díky!

24.08.2008 22:30:00 | blue

líbí se mi tvůj stil psaní

24.08.2008 07:00:00 | Issa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí