Zpověď

Zpověď

Anotace: Tak trochu melancholie...

Zastavit se
A pomalu ohlédnout se zpátky
Nechat líně téci čas
A v jediné vteřině zděsit se toho
Jak je život krátký

Spočítat rány z boje
Kolik je jich a kolik´s jich zasadil ty sám
Svět se ti točí jak figurky od orloje
A ty v něm stojíš a šeptáš
Teď vám se zpovídám

Vybělit svědomí
Tak aby snadněj´se mi žilo
Stejně se zase zbarví dočerna
Zn.:Vyměním své já za lepší kdyby bylo
Má duše totiž je mi nevěrná

Věřím
Však přijde zase vlna nasazení
Kdy budu mít sil s osudem se rvát
Je zvláštní tahle komedie život
Při které ale nejde mi se smát
Autor neodvážná, 23.08.2008
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: Lorraine, enigman, její alter ego, Psavec, Holis, Myrja, jedam
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

některe rymy jsou dost fadní a máš v díle hrozně skakavej rytmus...

24.08.2008 09:54:00 | saddova

taky tě vítám a tvé dílko se mi moc líbí

23.08.2008 22:29:00 | Myrja

vítej v modrém světě a ať se daří...

23.08.2008 21:51:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí