Touha na křídlech

Touha na křídlech

Anotace: O zklamání...

Nazvu se směle křehkým motýlem
Který svou květinu hledá
Každý den znovu a znovu polapen

Nazvu se skromně plachou můrou
Co jen pod rouškou tmy odváží se vzlétnout
Pro paprsek světla zemřela by
Bledá

Kroužím ti kolem hlavy
Plachá křehká
Srdce přeplněné touhou
Kéž patřil by mi tvůj smích

Tvůj svět však zdá se
Je pro motýli příliš velký
A milovat můru
Můj Bože
Těžký hřích

Chřadnu motýl-můra
V tomto smutném ráji
Poslouchej
Šeptám ti
Setřel jsi život z křídel mých
Autor neodvážná, 23.08.2008
Přečteno 294x
Tipy 9
Poslední tipující: saddova, okapovaroura, Simísek, Psavec, Holis, enigman, její alter ego, Gabriel - Sinóda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimave napsano, za to tip, formu bych ovsem zvolila jinak.

24.08.2008 09:55:00 | saddova

Smutná=(

24.08.2008 07:53:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí