Křížová cesta

Křížová cesta

Anotace: ...

Prašnou cestou života jdeme
Vlekouce za sebou každý svůj kříž
Schovat se okamžik v jeho stínu chceme
Krok za krokem
Golgotě blíž

Přívaly slz smýváme hříchy
A rostem s trnovou korunou
Sraženi do prachu údery vlastní pýchy
Strach že navzdory tělům
Duše už nevstanou

Každý den jdem tou cestou s nekonečnem zastavení
A dokud křižujeme lásku víru pravdu a naději
Jiná možnost není
Než doufat
Že jednou poneseme svůj kříž raději
Autor neodvážná, 24.08.2008
Přečteno 285x
Tipy 12
Poslední tipující: WAYWARD, enigman, Psavec, Holis, WhiteSkull, Myrja, Veru, igniss, Květka Š., okapovaroura, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...všichni tady mluvíme o pěkném konci
i celek je dobrý

13.09.2008 20:49:00 | WAYWARD

Ano, ten konec je pěkný.

24.08.2008 19:41:00 | Psavec

Krásná...

Přívaly slz smýváme hříchy
A rostem s trnovou korunou

tohle se mi líbí nejvíc...
a ten konec...
:)

24.08.2008 10:53:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí