Za nedokonalost!

Za nedokonalost!

Anotace: Je chytré nechtít něco, čeho nelze docílit

Kdybych navíc měla pár centimetrů,
vlasy, co snadno odolají větru,
na místě nosu nos a ne bambuli,
trochu víc rozumu v kebuli,
svůdný úsměv a ladnější kroky,
užší pas a štíhlejší boky,
a kdybych nebyla vztahovačná,
po pohledech mužských občas lačná,
asi bych byla perfektní žena.

Ale mě netrápí žádná kdyby,
lidé se milují pro své chyby,
někdy se stane, že zkazím vtip,
většinou se však daří líp,
málokdy u sebe utírám prach,
a slabá jsem ve všech stolních hrách,
takže vím, že se nemusím bát,
aby mě bylo proč milovat.
Má nedokonalost byla dostižena.
Autor ficule, 24.08.2008
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Churry, Holis, enigman, Kyle, jedam, Myrja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivé moudro a moudrá pravda! "o)

01.09.2008 08:02:00 | Churry

Vivat nedokonalosti!

24.08.2008 20:00:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí