Salus

Salus

Anotace: To salus jest ;)...

Vstup,
tu potemnělá místnost se zdá.
Okna kusem hadru přitažená.
Zdá se, že nic víc.

Dusno,
těžký vzduch na prsa doléhá.
A dívající se oko spoléhá,
na nitku světla.

Světlo,
jen proužek na temné desce.
To naděje a věřit se tomu nechce.
A přec je.

Temno,
tu náhle se propadá ve vír.
Ve světlý záblesk dír.
To salus jest...
Autor Daviran, 24.08.2008
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...spas se člověče,tvé zdraví je blaho pro duši

24.08.2008 20:32:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí