Výlet do krajiny nesplněných přání

Výlet do krajiny nesplněných přání

Anotace: Kolikrát jsme v životě něco promarnili..

Krajina příslibů změněných v prach.
Kolik je planých slibů k mání
na cestě životem, kde útočil strach?
Ve stínu lesa plazí se prozíravé trní,
kde sejdeš, tam v houští hrozí ti krach.

Některý kořen možná je bludný,
ve skalních výšinách vyčkává závrať anebo zášť.
Co můžeš jen spatřit v útrobách hluboké studny?
Tlustá žába tam sedí ti na prameni citových ztrát!

Ach všechny ty city nevyřčené,
odpadem zanesené bobtnají tam.
Nepřejí lásce bezejmenné,
krčí se schované v tmách.

Přeji si proběhnout krajinou toužení,
jednou zas nemyslet na návrat!
Zatajit dech při skoku z vlastního vězení,
ledovou vodou oživit odvahu sám sebe dát.
Autor sioned, 24.08.2008
Přečteno 343x
Tipy 20
Poslední tipující: kikis, Holis, Chancer, Triffid Kolbe, piťura, Pája Black, ficule, el viento, WAYWARD, Marfuša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takovou exkurzi bych chtěl taky, jen ten návrat by moc vítán nebyl..

06.10.2008 17:06:00 | Chancer

...no jo,život je ...píp

31.08.2008 08:31:00 | WAYWARD

líbí se mi, hodně

24.08.2008 20:08:00 | Myrja

Jednou vyjít z tápání...

24.08.2008 19:09:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí