Honza s Terezou

Honza s Terezou

Anotace: ...tak nějak ke svatbě...

Ve výšce oblohy jsou z mraků mraky světů,
jenom se podívej – ten prostřední je náš,
člověk je zblázněnej i pro jedinou větu,
zkus volat do větru: Tak tady mě máš!

Ale co do větru! Zakřič to do davu!
Skupiny turistů, šlapou ti po stínu,
ať coby vzpomínku na českou dálavu
najdou na svých fotkách tančící dívčinu.

Být tu tak režisér, náš film by začínal
možná tam v Telči a třeba i v Londýně,
z myšlenek v hlavě mám barevnej karneval,
myšlenka s myšlenkou skotačí ve víně.

.
.
.
.
Má milá, snad jsme jen odlesk historie
a dnešek vymalujem barvu bělostnou,
vteřinu žádnou nikdy zpátky neprožijem,
vyschlo mi v puse a třas mám v kolenou...
Autor callowsick, 24.08.2008
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: Marfuša, pavlis, Bíša, Psavec, Lorraine, Myrja, Květka Š., okapovaroura
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní svatební perlička

31.08.2008 20:34:00 | Marfuša

"...upřímně řečeno láska
už dávno není to co nedá mi spát ...."
a vidíš, nakonec stalo se,
to co mělo vážně se stát ....
Snad ti dva dokážou
odházet z cesty životem klestí ....
a co mě zbývá na konec ?
Popřát jim hodně
hodně
hodně
štěstí ...:-)
NERADa to přiznám, ale závidím :-)))

31.08.2008 15:13:00 | pavlis

vteřinu žádnou nikdy zpátky neprožijem
hluboká pravda, pěkně napsané

24.08.2008 23:05:00 | Myrja

Pěkné,moc pěkné...

24.08.2008 22:56:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí