Kroky v rytmu.

Kroky v rytmu.

Anotace: Byla jsem na rockové zábavě...

Pochodem v chod,
pár těžkejch bot…

Duc, duc, duc, duc,
buší v rytmu tepu,
masa lidí,
dobrovolně,
nacpaná pod jednu střechu…

Stejným rytmem,
v něm tu žije,
poskoky a vlnění,
v tanci skrytá euforie,
oči pivem zastřený…

Na tváři škleb,
co procítěný výraz,
táhnem to až do rána,
kámoši co nemaj výdrž,
chrní v přítmí,
někde v koutě za náma…
Autor Krtica, 21.08.2005
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..jo..rockový zábavky..to je rachot :-pp

03.09.2005 13:14:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí