Může za to...?

Může za to...?

Anotace: Když není dostatek síly...

Může za to…

Všechno dělá sama,
je pečující dáma,
milující žena,
spíš ale jen chůva!

Snad zavinila sama,
proběhlé malé drama,
dopustit to dala,
teď je prý jen sůva!

Shluk mnoha nelibostí,
vťal se do morku kostí,
řekla už mám dosti,
té neomalenosti!

Opustit tu chtěla,
toho koho měla,
říct to neuměla,
je to jenom k zlosti!
Autor Krtica, 21.08.2005
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí