Láska

Láska

Anotace: ***

Láska, ta mocná čarodějka
nás okouzlila,
a do svých pout
polapila.

Její moc
hranice nezná,
je tak krásná,
až se mi to
někdy nezdá.

U srdce dokáže
pěkně hřát,
ale taky někdy
krutě lhát.

Je to krásný cit,
který se snad ani
popsat nedá,
kdo ho nezná,
ať ho hledá.

Já ten pěkný
cit znám,
a v srdci,
jednoho človíčka
se stejným citem ukrývám
Autor Lenullinka, 25.08.2008
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí