Ďáblova píseň

Ďáblova píseň

Anotace: Posuďte sami kam tuto báseň zařadit...

Cítím se jako snílek bez studu, bez chuti a beze snu.
Jako blázen z bílé noci, posedlý a po nemoci.
Jako ženich bez krve, bez nevěsty a bez tebe.
Cítím se být ďáblem dětských snů a tvých prázdných dnů.
Bez žalu bloudím tebou a toužím tě vzít sebou.
Protože věř mi smrt ti sluší jak světlo temných duší.
Chci proto tvou krev, co stéká na dětskou rakev.
Co ti špiní šat, svatební závoj a hřeje v tobě chlad.
Chlad jenž tě ničí, jak pozvání k bráně ničí.
Proto nastav dlaň vstříc té mé a nech se vést…
Willy
Autor WillyT, 25.08.2008
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Manon.H, Alex Foster, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí