Dveře

Dveře

Anotace: Sami už si z toho vezměte co chcete

Dveře od bytu,dveře od DEPA
dveře od vchodu,dveře od sklepa
dveře od chaty,dveře od míčů,
dveře odplaty,dveře bez klíčů
dveře k ložnici,dveře k posteli
dveře do kterých jsme nikdy nesměli
dveře ze kterých nás v zádech zamrazí
dveře ve kterých nás všechno urazí
dveře ve kterých sami se najdeme
dveře bez kterých být nemůžeme
dveře na lásku,dveře hlouposti
na lidskou otázku,dveře skromnosti
dveře poznání,dveře k jistotě
dveře pokání,dveře k nicotě
dveře od sexu,dveře od vztahu
barevné dveře,na lidskou nápravu
dveře do nebe,dveře do pekla
dveře od šance která už utekla
dveže dovnitř,dveře ven
dveře tam a dveře sem
dveře do auta,dveře do kina
dveře ve kterých to všechno začíná
dveře ne kterých nám bude lip
dveře ze kterých nechceme odejít
dveře ke zradě,které tě podvedou,
dveře které nikam už nevedou
závislé dveře,pohladí na duši
životní dveře,které tě naučí
dveře od stolu,dveře od skříně
dveře manželů,dveře od tchýně
dveře od tebe,dveře ode mě
dveře co zůstanou napořad zamčené
černé dveře k hrůze a panice
a další dveře kterých jsou tisíce
Autor Kubiiik2011, 25.08.2008
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: semtrpajzlik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí