nevole

nevole

Anotace: vidim

Už vidím vole ty vlny nevole
jak plivaj sliny lamý
tam dole mezi vlnolamy
zdvižený hole,vzteklý tlamy
a fámy vítaj famfáramy
nebyli v dolech ani v báni
jen dráty kolem jejich strání
hlídaly ten čas na zívání
fakani fakanů už třetí generaci
zas v boha nevěří
na stěnách viklanů
nápis se vytrácí
už dlouho vládne příměří
ty vole válku na ně
ať poznaj co je hlad
vyndej jim ten špunt k vaně
a vypust z hlav ten chmel a slad.
Autor zenge, 25.08.2008
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hahahah

25.08.2008 20:22:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí