Chyby minulosti...

Chyby minulosti...

Anotace: ...když člověk nemůže spát, většinou přemýšlí nad starostmi, které ho trápí a snaží se vymyslet řešení...někdy zase o nich přemýšlí a pak nemůže spát...

Zima tělo objímá
bezesná noc skončila
spánek v prostoru
snad zastrašen tmou
smutkem
bolestí...

Horký čaj v šálku
hřeje ruce
snad rozpustí
i smutek duše
slunce rozzáří oči
odežene bolest...

Na vše je prý řešení
jen na chyby minulosti ne
a tak se vracejí

nepřehlédnutelné
s úroky uvědomění.

Nebyly vědomé
měly čistou myšlenku
nedopustit se omylů
které bolely
mě samotnou

tehdy...

před lety...

Někdy byly nespravedlivé
já vím...
ze špatného úsudku
z velké snahy nepochybit
někdy jen sobecky neprohrát...

Dělat to tehdy jinak...
bylo by to teď jiné?

Nebo bych
stejně jako dnes
toužila mít někdy
na srdci brnění
aby odvracelo rány
které bolí...

Jsou to ty
mnou kdysi vyslané?
Autor Lorraine, 25.08.2008
Přečteno 364x
Tipy 34
Poslední tipující: el viento, s.e.n, Pišák, a_tao, vodnař, Bíša, WhiteSkull, bobi bobie, Belmon, Kozoroh 1, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné vyznání...

02.09.2008 07:11:00 | el viento

myslím,že by to bylo stejné a dopouštěli jsme se stejných chyb Už proto,že by nám chybělo to co víme dnes.Takže proč bychom šli jinou cestou
Dalo by se o tom hodně diskutovat.

31.08.2008 20:56:00 | s.e.n

:+))

26.08.2008 12:53:00 | Bíša

To já teď spíše přemýšlím, jaké trápení má takový miláček múz jako Ty!

26.08.2008 00:00:00 | Kozoroh 1

ty umíš číst myšlenky?:)

25.08.2008 21:44:00 | prostějenjá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí