Němý příběh

Němý příběh

Anotace: můj..

Pro všechny jen pouhý stín,
dívka mladá v srdci spín,
ticho v duši křičí němě,
v očích světlo, co září temně.

Pouhá schránka, co ztratila klíč,
a snad i proto život utekl pryč,
s tou maskou hodné holčičky,
co schovává pláč pod víčky.

Na polštář stéká ta těžká sůl,
už každý nad ní zlomil hůl,
tak velkou cenu zaplatila,
za ten "život", co kdysi žila.

Jednou možná přijde den,
kdy slunce svitne pro ni jen,
tak modlím se teď u oltáře,
vrať mi kousek mojí tváře...Prosím..
Autor Jajja, 26.08.2008
Přečteno 313x
Tipy 7
Poslední tipující: JSJ, Robin Marnolli, lovelienka, Gabi, lavec, hezule
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná pointa...konec si utvoříš sama.:-)

13.11.2012 15:05:33 | Robin Marnolli

život je někdy příliš složitý, láska bolí, ale nevzdávej to, i já pořád doufám...

09.03.2009 11:04:00 | lovelienka

Dobrý.

03.12.2008 20:40:00 | lavec

Nebuď smutná

10.10.2008 14:27:00 | hezule

Všichni nad ní hůl nezlomili, ta holka to ví.

26.08.2008 18:26:00 | Darkspace

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí