Duha

Duha

Anotace: pro potěšení

Dnes slunce s deštěm poslalo nám zprávu.
Od města k městu
viděti ji můžeš,
tyčící se na nebi.
Duhová tónina hudby.
Kde má začátek a kde konec,
nikdo nezjistí.
Symfonie.
Nastav uši,
možná uslyšíš šustit trávu,
jak si našlapuje.
Autor JEIDY, 26.08.2008
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, veronicie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné obraty, ale nějak mi tu nesedí ta krátkost veršů.

26.08.2008 18:24:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí