Brána Pekel

Brána Pekel

Anotace: poupravená krátká básnička ze září-října 2007... je o dvou lidech. Jeden ví, o co jde, druhý by musel začít přemýšlet, ale nestojí mu to za to.

BRÁNA PEKEL

Potkala jsem Tě již předtím,
jsi opravdu zvláštní, jiný,
teď je to podruhé, co Tě vidím,
snad pro Tebe budu společník milý.

Chceme oba jedno a TO samé,
každý ale cestou svou,
pro naše TO si také jdeme,
snad se sejdem před Bránou.

Hledáme Bránu Pekel,
je otevřena pro nás dva,
uzavřena pro toho, kdo nás proklel
- skrývá se za ní svoboda (temnota)?

Jsme jako slepí cizinci,
neznáme cestu a nevidíme dopředu,
klopýtáme mezi jedovatými plivanci:
"Kurva, já tam snad nikdy nedojdu!"

Bránu do pekel dlouho již hledáme,
když už se zdá, že je to ona,
zjišťujeme, že se mýlíme,
A uvnitř je větší a větší prázdnota.

Jsme navenek pokaždé jiní,
sami ale víme, nemění se naše těla.
Špatně jsme zahnuli do světa sviní,
a jsem přesně tam, kam jsem nikdy nechtěla.
Autor Insomnious Tunri, 26.08.2008
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vynikající...

31.08.2008 01:47:00 | SZN

vzala bych to jeste na papir, propracovala rymy a hlavne rytmus, ten ti docela skace...

26.08.2008 21:50:00 | saddova

Myšlenka není špatná, ale možná by to chtělo trošinku vypilovat.

26.08.2008 20:39:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí