pro jednoho - onoho....

pro jednoho - onoho....

Anotace: už starší dílko - přesně z 28.4.

nalezla jsem na zemi...
hvězdičku, naději,
někdo ji zhodil s nebe...
chci říct, chci tebe,
ale svět je hloupý...
ženská má roupy,
hloupé touhy...
srdce pak a city bloudí,
zasněžené kopce hor...
jsem jen chybující tvor!
Autor jarkaj, 22.08.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí