Tetřev

Tetřev

Anotace: symbolika

mám postel z palysandru
v ní jak z mramoru žema
někdy chce jenom handl
někdy opuštěná
a tak na svým sólo vandru
napodobím tetřeva

dost bylo lásky a dost bylo rozchodů
jak lehce běžím teď samotný do schodů
mansarda v podkroví pro dva se nehodí
na velký posteli svý tělo odhodím
už si zas užívám vysněný svobody
jen rozum s city má častější neschody

zas ožívá palysandr
cítím vůni dřeva
a z mramoru není klandr
směje se z něj žena
a do ticha mýho vandru
slyším výkřik tetřeva

láska je tanešnice trochu unavená
někdy se opře více o mý nahý ramena
vtančí mi do podkroví točím se kolem ní
kdy usne nikdo neví probudí se k poledni
Autor Elisha, 26.08.2008
Přečteno 234x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Psavec, okapovaroura, Churry, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Není to nejhorší !!!

26.08.2008 22:04:00 | Churry

...jsi muž či žena? (zvědavost vyhrála)

26.08.2008 21:08:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí