ČARODĚJNICE....

ČARODĚJNICE....

Anotace: to bylo 30.4.

dnes se schovám..
někam pod zem aby mě nelapili a neupálili...
můj syn mě ještě potřebuje...
protože zítra bude mít narozeniny...
takže já musím se drtžet zuby nehty...
abych přežila...
a abych na hranici upálena nebyla...
aby potom můj zpívající hlas neohlušil všechny z VÁS...
Autor jarkaj, 22.08.2005
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí