Ráno

Ráno

Anotace: ...

Ticho
Jen klapot kapek v ranním šeru
A hukot řeky pod oknem
Jsem sama
Jen šustot tužky stránku za stránkou
Noc za nocí, den za dnem

Všechno
Je čistá moje paměť, už je potichu
A moje struny zní mi zase v uších
Jsem sama
Jen chleba s máslem, trochu čaje v šálku
Nechci nic víc než trochu míru v duši

Nebe
Schované za clonou z mých denních pocitů
Modrá se stále kdesi v hloubi očí
Čekám
Ptám se svých květin po Malém Princi
Pouště po vodě, která rty mi smočí
Autor M22RainBird, 26.08.2008
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně se četla.

27.08.2008 12:03:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí