Budu ti zpívat...

Budu ti zpívat...

Anotace: ...

Budu ti zpívat
Dej mi pod prsty struny
O všech snech, co jsme snili
Při svitu hvězd a záři luny

Budu ti psát, o všem
o čem slova mluvit umí
Když za ně dáme trochu smyslu
Stačí mi, když ti moje vlasy voní.

Každá tvá odpověď
I když tě zlobí, že se pořád ptám
Tvůj oční kontakt mě zlomí
A už je jedno, nakolik se znám

Budu ti věřit
Když dáš mi jméno aspoň jednou
Není, co bys nemoh´ mít
Budu ti zpívat, aspoň jednou
Autor M22RainBird, 26.08.2008
Přečteno 298x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, danaska, Myrja, Jiparo, WAYWARD, leož
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky se četla.

27.08.2008 12:01:00 | danaska

moc hezká

27.08.2008 09:29:00 | Myrja

...vlasy voní,pod prsty...,...dáš jméno
...skvělé

26.08.2008 23:42:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí