Smích z ráje

Smích z ráje

Orvána jako od lva gazela celou noc
opět jsem probděla. Nekonečno
tlumí kroky absurdity, když zdá se,
že Vesmírem Země pluje bez logiky.

Svět jako by tu byl pro nic za nic,
vakuum do očí se lidem směje,
pařáty moci a násilí pod kůži
zatínají se od pondělí do neděle.

Když lidstvo bez ohledu na Vesmír
vabank hraje, marně hledá v gestech
Boha skryté jinotaje. Není jich!
Smích ďábla ozývá se z ráje.
Autor putativní.domněnka, 26.08.2008
Přečteno 366x
Tipy 8
Poslední tipující: Belmon, okapovaroura, gentoo, Holis, danaska, Myrja, leož, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a nasloucháš dobře?

27.08.2008 00:01:00 | leož

...vítej na Literu :-)

26.08.2008 23:46:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí