Slepí se rozhlédnou kolem

Slepí se rozhlédnou kolem

Anotace: . . . .

A slepí se rozhlédnou kolem…

Co slzy přesyje a písek osuší?
Víru umyje,nikdo netuší.
Zahlédnou strom,který byl prvotní.

To už nic nezpraví,
než tě dav popraví
Musíš vykřiknout tu strašnou pravdu!:

Poslední parafín
v záchvěvu bez větru
Zahyne a rozteče se.

To co bys nečekal
v písničce o létu
je smrt co tě sebou odnese.

A slepí se rozhlédnou kolem…

Pojď ke mně blíž a spatříš Kříž
co nosím na své tváři.
Děláš,že spíš a přitom víš,
Že kde není sen zůstanou jen lháři.

Myšlenky dojetí,staletí proletí
A zastaví se čas,vstoupí mezi nás
A ty jsi o krok dál.

Dneska už je to dávno
A co bylo není
Díváme se zpět a co poučení?

Hledáme kousek naděje,kde je
Nesedí za stejným stolem.
Až se však oběví zaklepe na dveře
A slepí se rozhlédnou kolem!

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 22.08.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí