Requiem per sogno

Requiem per sogno

Anotace: Finita est comedia

Divadlo už je dohráno
Dík za každý nový ráno
Dík za všechnu naději
Už nezáleží na ději
Moje hlavní role končí
můj sen se se mnou loučí
Obecenstvo tiše vstává
Beru jen co život dává
Ukloním se odcházím…

Plaudite amici,
Finita est comedia
Autor Saymonan, 27.08.2008
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí