Najít si přítele

Najít si přítele

Anotace: ....prostě mi TO chybí...je TO totiž strašně daleko =(...až v Mostu....už TO nikdy neuvidim,ale nikdy na TO nezapomenu =*

Každého v životě
provází přátelé.
Prý dokážou potěšit
po noci probdělé.

Pak jsou tu lidé,
co samotu milují,
a od svého světa
až moc si slibují.

A do další skupiny
patřím i já.
K lidem, co hledají,
však práci jim dá,
najít si přítele,
co nastraží uši.
Trávit s ním každý den,
svěřit mu duši.

Kéž bych tak mohla
s trápením ven.
Kéž by tu někdo byl
nocí i dnem.

Někdo, kdo pomůže
spadnu-li na dno.
Hledám ho,snažím se,
nejde to snadno.

Pak nechat se obejmout,
nebo jen pohladit,
být věrným spojencem
a nikdy nezradit.
Autor Sana.sorrow, 27.08.2008
Přečteno 499x
Tipy 2
Poslední tipující: MC Lena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí