Pomatený

Pomatený

Anotace: :(

Smutkem obestřen, jak závojem z lávy,
uzavřen do čtyř stěn, kde černají spáry,
zlomen a vysílen s botami z olova,
smutek je umocněn už nelze bojovat.
Pohledem bez života s šedavou kůží,
díváš se na robota, co dřív byl mužný
co dřív lámal skály a chtěl dobýt svět,
nyní je starý už je z něj kmet.
Bolest ho zlomila už nepřímí zrak,
hlava ho zradila je z něho vrak.
Pluje si v myšlenkách, které se rodí,
utápí v domněnkách, které ho soudí.
Snad bude šťastný v tom svém světě,
mozek je zrádný často se plete,
nechme ho blouznit, vždyť nikdo z nás,
netuší konec, kdy přijde čas. .
Autor Ďábel sám, 27.08.2008
Přečteno 286x
Tipy 19
Poslední tipující: pejrak, WAYWARD, poustevník Jirka, Bíša, WhiteSkull, okapovaroura, Myrja, Holis, Psavec, igniss, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...námět a vyjádřený obsah ST

01.09.2008 21:26:00 | WAYWARD

Líbí se mi a konec obzvlášť.

27.08.2008 19:23:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí