Sedím, přemítám

Sedím, přemítám

Anotace: další výplod mé táborové deprese

U ohně sedím, přemítám,
zda cenu má to,
nemá.
U ohně sedím, skomírá,
plameny matou
a já
v myšlenkách bloumám, přemýšlím,
zda byla bych dnes jiná,
snad.
V myšlenkách bloumám, teď nevím
proč, za co je ta změna.
Had.
Nit klikatí se jako plaz,
myšlenky trhají se,
jak ona.
Nit klikatí se, no a čas,
říkají „všechno změní se“,
jsem doma.
U okna sedím, přemítám,
zda smysl má to,
nemá.
U okna sedím, zhasínám
lampu-má je to
cena.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 27.08.2008
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, gentoo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkem mě to zaujalo

27.08.2008 20:09:00 | gentoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí