Zoufalství..

Zoufalství..

Anotace: ...když jsem někdy, jela někam za někým...

Co se ve mě odehrává nejde popsat slovy,
ve všech těch mých myšlenkách, aspoň špetka zloby.
..,..,..,..,..,

Snažím se schovat do mé budoucnosti,
nechci znovu zažít pocit zoufalosti.

..,..,..,..,..
Už mě nebaví čekat na náš vztah,
cítím se jak mrtvola, to ty mého těla vrah.

..,..,..,..,.
Vzal sis srdce z mého těla,
vzal sis všechno, co já chtěla.

..,..,..,
Nebránil ses noci touhy,
byl to vážně jen sex pouhý?
Autor KLARISA, 27.08.2008
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: Pišák, Vampiric.Angel, come-past
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi..ST x)

31.08.2008 20:18:00 | Vampiric.Angel

hezký : ) fakt...

28.08.2008 13:41:00 | Dudlicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí