Jsem Duch

Jsem Duch

Anotace: ospalá a unavená psala jsem na kus papíru.. ani nevím co to přesně znamená.. ale nechtěla jsem to pomačkat a vyhodit..

Ta společnost lidí
Ve které já straším
Kde nemaj, tak slídí
I před obydlím naším

Když sleduju ty kruté tváře
A v nich zlobu, hněv a pýchu
Zaostří mi uši na hlasitý nářek
I ty Brute, i ty hříchu

Prý že lidé jsou si rovni
Učitelé, žáci, bohatí a chudí?
V tomhle názoru raději couvni
A nedělej to, co tě tak nudí

A jestli vás baví
Týrat zvířata či děti
Rozhodně nejste zdraví
Čas do Konce vám letí

Nevím, jestli příjde léto
Nevím, jestli existuje Bůh
Vím snad pouze to
Že jsem smrtonosný duch
Autor wigi.sama, 27.08.2008
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hmm,má to kus ustrašené pravdy,bojuj

27.12.2008 23:25:00 | WAYWARD

:-))
Pozor na pomstychtivost ;-)

28.08.2008 10:07:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí