Tma, Zoufalství a Klam

Tma, Zoufalství a Klam

Anotace: ,,Není pravda, že máme málo času. Pravda je, že ho hodně promarníme" - Lucius Annaeus Seneca mladší

Tma, Zoufalství a Klam
zaklepaly na moje dveře
a já je pustil dál
Slyším kroky, mnoho kroků
hlasy něžného pohlaví
na zemi hromady mrtvol

Úzkost probodává moje tělo
Potřebuji obejmout od tebe
která si se teď mihla
Ne od tebe ne od tebe
kolik jich tu vlastně je
mnoho, málo, nikdo?

Hej, ženské pohlaví
proč mě nechcete obejmout
Co vám vadí? Chci jen pohladit
cítit váš pekelný dech
Ano, máte pravdu každý
je lepší než má zmrzačená duše
Pohladit od tebe, od tebe
od vás

Dú da Dú, Dú da Dú
Autor Sinister, 28.08.2008
Přečteno 292x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen kdyby ses nechal..

11.11.2008 13:09:00 | Hagiela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí