Výčitky svědomí

Výčitky svědomí

Anotace: ....atypická...bez rytmu a pravidelných veršů...zvláštní..ale s velkým významem...nemusí se líbit,ale já jí ráda mám....

Sobče,jak jen můžeš,
mluvit o životě jako o žalu..
ty žiješ a lidi umírají,
bolestivě,pomalu..

Země se svíjí v bolestech neřestí,
a co děláš ty?
Píšeš svý rýmy,stěžuješ si na štěstí,
že prý se občas ocitneš na rozcestí..

.. že nejseš nevinná...
koho to zajímá??!!

"!!!DOST!!!"

Svět není jen trápení
to spíš třeba hladomor,
stěžuješ si na život,
však je zavírali do komor!!!
...plynových....

Ale ty dýcháš..ne plyn - vzduch!!!
Tak dýchej s radostí!!
Chodíš,to ano,
ale šlapeš si po štěstí...

S egocentrem v zrcadle
přemejšlíš o tykadle
beruščím.
A tak ani nepoznáš,
to před tebou není mlha,ale dým
z krabičky cigaret.

"Sklapni už!!!!"

vždyť víš,
ta tvoje děstká "poezie!
rány tvoje nezakryje,
co v duši máš vyrytý..

...nevyléčí,neuzdraví,
jsou to jen blbosti z tvý hlavy!!!!...
Autor Sana.sorrow, 28.08.2008
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Ještě dítě
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Geniální.... to je. Moc pěkný postřeh, lidi si stěžují na štěstí. Někteří ho mají poměrně dost a tak nemají s čím srovnávat.
Já píšu básně, aby mi bylo líp, myslím, že to pomáhá. A Ty píšeš hezky.

29.08.2008 15:42:00 | Ještě dítě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí