U pramene

U pramene

Anotace: ...

V centru dění, informací,
rozum může, duše zvrací.
Příkazy a nařízení,
však si zvykneš, nic to není,
na mnohé je třeba bič,
klidně s nimi trochu cvič.
Ty tam jsou mé ideály,
řeším rozbroje a sváry,
zkušenosti, vlastní chyby,
dodržuji svoje sliby.
Nepřemýšlím kým jsem dnes.
Proč jsi do záběru vlez?
V centru dění, informací,
často se mi rozum ztrácí.
Autor Inge, 28.08.2008
Přečteno 317x
Tipy 17
Poslední tipující: denebrin, dablik007, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, danaska, enigman, Iva Borecká, Churry, Psavec, poustevník Jirka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A bude to ještě horší...
Pěkná - ze života :-))

28.08.2008 10:04:00 | poustevník Jirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí