Benzínový blues

Benzínový blues

Anotace: Po strašně dlouhé době sem něco přidávám... Asi na mě dolehl stesk po starém dobrém literu...

Snažíš se nemyslet
na tuhle komickou situaci
když umíráš, tak se nesměj, holka

Prsty zaťatý do volantu
polámaný nehty už nic neznamenaj
a žádnej airbag ti nepřifoukne život

Vítáš to šumění v hlavě
všechno je lepší než benzínový ticho
a sténání zraněnýho stromu

/Já ti nechtěla ublížit.../

Chtělas vzpomínat na hezký věci
ale tvoje poslední myšlenka
patřila zasviněnejm sedadlům

/Krev přece nejde vyčistit.../

Žádná smrt není jako z románu.
Autor Sokolička, 28.08.2008
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Gina Rocca, melebele
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic není jako z románu.... zbývá otázka, jestli je to tak dobře.

02.09.2008 16:40:00 | Gina Rocca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí