ozvěna

ozvěna

Anotace: jsou to jen slova co tečou z mý hlavy nejsem Wolker ani Sýs a na háku mám pravopis.

Já ptal jsem se tě táto
kam všechno utíká to
ty pokrčil si rameny
a řekl že jen ozvěny
zpátky se vrací
když čas pak upil
moře let
a já znova chtěl se ptát
už nedostal jsem odpověď
slyšel jsem jenom vítr vát
ve stromech co česaly jsme spolu...
Autor zenge, 28.08.2008
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: raďo, okapovaroura, Myrja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí