Elixír

Elixír

Anotace: :)

Moji milí a zlatí
proč všichni tihle svatí
říkají krásné věci
však pro mě to jsou kecy
co vnímám uchem jedním
však druhý je jak cedník
a všechny zdroje ze světa
míjí mě jak kometa.
Knihy moudrých píší
že člověk je tvor hříšný
a ten kdo víru chová
do nebe sám se schová.
A tak hledám sílu
snad lásku, ne víru
že život rány dává
je pravda dávno známá
a ten kdo věří v nebe
měl by věřit v sebe.
Bůh ti nepomůže
vzhlíží na tě z kříže
jen myšlenka Tvoje
co v duši si pluje
že láska je jak mír
toť pravý je náš cíl.
Tak nevěřte lidem
co mluví k vám s klidem
ale těžké mají myšlenky
co hárají jak milenky
ale dobývají srdce
která pláčou trpce
na pranýři věčnosti
kde nelze čekat vděčnosti
jen myšlení a smír,
toť můj elixír.
Autor Ďábel sám, 28.08.2008
Přečteno 291x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, poustevník Jirka, Bíša, NikitaNikaT., okapovaroura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi - objednávám lahvičku Tvého elixíru... :-))

30.08.2008 06:44:00 | poustevník Jirka

ST! za obsah, něco na tem bude. Má to myšlenku.

29.08.2008 12:29:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí